e
Banner

Etiketler: lojistik sektörü



UTİKAD’ın çabaları ile KDV sorunu kökten çözüldü


Yayın: 09-10-2012
Kategori: Lojistik

Yazarlarımızdan Turgut Erkeskin bu hafta Türk lojistik sektörü adına son derece önemli bir gelişmeyi ele aldı.





16. İTÜ Sektör Günleri ‘Lojistik Sektörünü’ ele alıyor



Türkiye'nin en aktif iş ve kariyer kulübü olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü markalaşan organizasyonu Sektör Günleri'nde bu kez de Lojistik Sektörü'nü konu ediniyor!

 




1. Hatay Lojistik Zirvesi başladı!



Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Hatay ve Osmaniye Valilikleri ile Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 1. Hatay Lojistik Zirvesi törenle başladı.

 




Sabancı lojistik sektörüne girebilir


Yayın: 02-11-2012
Kategori: Lojistik

Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul, 27 milyar lira konsolide cironun üzerine çıkacakları 2012 yılının ardından lojistik, lojistik ve hizmet sektörlerinede giriş yapabileceklerini söyledi.





Aliağa Lojistik Sektörü, Logıtrans ile adını duyuracak



Bölgenin en önemli lojistik fuarı olma özelliği taşıyan Logitrans Transport Lojistik Fuarı 2012, 15-17 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek.





OMSAN'dan lojistik sektörü için geliştirilmiş simülatör



OMSAN Lojistik, geliştirdiği “Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörü” ile Türk Lojistik sektörünün rekabet gücüne katkıda bulunacak. Simülatör, 6 DOF hareket serbestisine sahip olması ve treylerde taşınan yükü de simüle etme özelliği nedeniyle lojistik sektörüne yönelik geliştirilmiş ilk simülatör konumunda.





Lojistik mesleğinin haysiyeti için etik olunmalı!



Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, lojistik sektöründe büyük değişimlerin yaşandığını söyleyerek, ‘ Gaziantep olarak bu değişime hazır olmalıyız. Uzmanlıklarımızı ve güçlerimizi birleştirmeliyiz. Yeni dönemde Gaziantep için güçbirliği şart’ dedi.





2023 lojistik sektörü için saha araştırmaları başladı



2014-2023 Bölge planı hazırlıkları kapsamında lojistik sektörü saha araştırmaları başladı





Türkiye Lojistik Üssü Olabilir! (videohaber)



Lojistik sektörümüz hızla gelişiyor. Dünya Bankası Lojistik Performans Endeksi'nde 2010 yılında 39.sırada olan Türkiye bu yıl 155 ülke arasından 27.sıraya yükseldi.





Aliağa Lojistik Sektörü geleceğe umutla bakıyor



Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), Aliağa Belediyesi, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) UND Lojistik A.Ş. ve Aliağa lojistik sektörü yetkililerini de katılımıyla istişare toplantısı düzenledi.